T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KOCAELİ / GÖLCÜK - Gölcük İhsaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Neden GÖLCÜK İHSANİYE MTAL?

SEVGİLİ ADAY ÖĞRENCİ;

Geleceğinizi şekillendiren en temel detaylardan biri eğitimdir. Küçük yaşınızdan itibaren ailenizde, sonrasında okulda süre gelen eğitim hayatı, yaşayacağınız çevreyi şekillendiren en önemli unsur olacaktır. Elbette tahmin edersiniz ki okul yaşamında lise eğitimi ayrı bir önem arz ediyor. Gölcük İhsaniye Mesleki Teknik Anadolu Lisesi olarak geleceğinizin şekillendirerek bir meslek sahibi olmanız için çalışıyoruz. Yenilenen okul binamız, Tecrübeli ve dinamik kadrolu öğretmenlerimiz ve planladığımız hedefler doğrultusunda sağladığımız eğitim fırsatı ile istediğiniz alanda uzmanlaşarak mesleğinize ilk adımı atmak için okulumuzu tercih edin. Bizim okulumuzu tercih etmelisiniz .

Çünkü;

• Okulumuzda mevcut 5 alan da uzmanlaşan öğrenciler, mezun olduklarında normal liselerde okuyan öğrencilere göre daha çabuk ve daha kolay iş bulabilmektedir. Ayrıca öğrencilerimiz mezun olduklarında diplomanın yanı sıra İş yeri Açma Belgesi'ne de sahip olmaktadır.

• Öğrencilerimiz, henüz eğitim-öğretim hayatlarına devam ederken sosyal güvence kapsamında erkenden sigortaları başlatılmaktadır.

• Öğrencilerimiz, okulda gördükleri derslerle meslek yaşantılarına ilk adımını atarken, okulların sağladığı staj imkânlarıyla mesleklerini iş yerlerinde öğrenebilmektedir. Ayrıca aile ekonomisine de önemli bir katkı sunabilmektedir.

• Kamu Kurum ve Kuruluşları, personel alımında meslek lisesi mezunlarına öncelik vermektedir.

• Öğrencilerimize sağladığımız fırsatlar arasında AB projeleri ile yurt dışı staj imkanları da yer almaktadır.  

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 17.06.2020 - Güncelleme: 06.07.2022 13:01 - Görüntülenme: 757
  Beğen | 1  kişi beğendi