KOCAELİ / GÖLCÜK - Gölcük İhsaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

02 Nisan tarihinde okulumuz Özel eğitim öğrencilerimiz  Önem Projesi  kapsamında "BENDE VARIM" etkinliğini okul bahçesinde çiçek dikerek gerçekleştirmişlerdir. Öğrencilerimiz ektikleri çiçeklerle, doğaya ve çevreye olan duyarlılıklarını göstermişlerdir. Etkinlik kapsamında öğrencilere çevreyi koruma ve sahip çıkma bilincini aşılamak hedeflenmiştir.

Etkinliğe katılan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

“Gönülleri yakınlaştıran, dargınlıkları unutturan, kardeşlik ve iyilik duygularının yeşermesine imkân veren on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayına erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayı oruç, ibadet ve sabır ayıdır.

Bu mübarek ay, ülkemiz için manevi bir dönemdir ve birçok ibadeti içinde barındırır. Oruç tutma, dua etme, yardımlaşma ve sevgi gibi değerleri öğrenme gibi birçok fırsat sunan bu ay, bizlere kendimizi arındırma ve toplumda daha iyi bir insan olma şansı verir.

Etkinlikte görev alan tüm öğrencilerimize ve okulumuzu bu mübarek aya hazırlayan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi zümre öğretmenlerimiz Ayşen Altınbaş ve Nazik Ulufer’e  teşekkür ederiz. Huzurlu, mutlu ve hayırlı ramazanlar dileriz.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü

Mrt

06.03. 2024 tarihinde  "ÖNEMLİ DEĞERLERİMİZ VAR " konulu   Önem Projesi kapsamında öğrencilerimiz Gebze'de bulunan Kanuni Sultan Süleyman devrinin en önemli eserlerinden  "Çoban Mustafa Paşa Külliyesi " ni ziyaret etti.

Öğrencilerimize eşlik eden din kültürü öğretmenlerimiz Ayşen Altınbaş ve Nazik Ulufer ' e teşekkür ediyoruz.

Mrt

"MEKTUP ARKADAŞIM" konulu   Önem Projesi kapsamında öğrencilerimiz "Gölcük İlçe Halk Kütüphanesi" ni ziyaret etti.Öğrencilerimiz

kütüphanede kitapları inceleyerek keyifli vakit geçirmişlerdir.

Öğrencilerimize eşlik eden Sena Bayrak ve Nokta Yılmaz Öğretmenlerimize  teşekkür ediyoruz.

Mrt

01-07 Mart Deprem Haftasında 6 Mart Çarşamba günü  personel tahliye tatbikatı yapılmıştır.

Mrt

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kocaeli Okul Sporlarının düzenlemiş olduğu ‘Okullar Arası Dart Turnuvası’nda okulumuz Dart Takımı Genç Kızlar kategorisinde il 2.si olmuştur.

Öğrencilerimiz Elanur Saytaş, Alev Susluoğlu ve Erva Kaptan'ı yürekten tebrik ediyoruz. Beden Eğitimi öğretmenlerimiz Yalçın Mermer ve Muhammet Eren 'e emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Haz

İspanya'daki Universidade de Santiago de Compostela isimli devlet üniversitesi tarafından gençlere 3 boyutlu modelleme teknolojilerini ve metrolojiyi (ölçübilim) sevdirmek amacıyla tüm dünyada çevrimiçi olarak 10 yıldır düzenlenen D3Mobile Metrology World League'de The Ruling isimli takımımızla yarışmadaki 3 aşamayı da başarıyla tamamlayarak finale kalan 22 takım arasına girmeyi başardık. Bilişim Teknolojileri Alan öğretmenimiz Mustafa TORUNTAY danışmanlığında Ahmet Murat Çayakar ve Elberr Şengül isimli öğrencilerimizden oluşan ekip,  "Most Voted By The Public Team" ödülünü kazanarak, 1050€ değerindeki ödülün sahibi oldu.

Okulumuza bu gururu yaşatan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Haz

2022-2023 Eğtiim Öğretim Yılı Karne Günü tüm öğrencilerimizin coşkulu katılımıyla renk kazandı.Okulumuzda mezuniyet derecesi kazanan öğrencilerimize Okul Müdürümüz Ali Yılmaz tarafından hediyeleri takdim edildi. Tüm öğrencilerimize keyifli bir tatil diliyoruz.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı sonunda GİMTAL ailesi olarak coşkulu bir yıl sonu programı gerçekleştirdik. Okulumuz öğretmenlerinin hazırladığı programın ardından, mangal partisi ile bu sene de tüm öğretmenlerimiz bir arada, keyifli bir gün geçirdik. Emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, herkese iyi tatiller diliyoruz..

Nis

Okulumuz ilçe bazında yapılan Turizm Haftası kutlamalarına ev sahipliği yaptı.  Bölge bölge yöresel ürünlerin ve ikramların sergilendiği stantlar, yöresel kıyafetler giyinen öğrencilerimiz  tarafından davetlilere tanıtıldı. Törende emeği geçen başta okul müdürümüz Sayın Ali Yılmaz'a, tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Hatice Kaya sorumluluğunda düzenlenen etkinlikle Ramazan ayının gelişine dair öğrencilerde farkındalık oluşturuldu. Öğrencilerin hazırladıgı helvalar okuldaki tüm öğrencilere ramazan ruhuna uygun müzik eşliğinde ikram edildi. Tüm  öğretmen ve öğrencilerin beğenisini toplayan bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Nis

İlçe bazında yapılan Turizm Haftası Kutlama Programı  Gölcük İhsaniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak okulumuzda yapıldı.  Bölge bölge yöresel ürünlerin sergilendiği stantlar ve yöresel kıyafetler giyinen öğrencilerimiz davetliler tarafından büyük ilgi gördü. Törene Gölcük Kakmakamı Sayın Cengiz Karabulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Caferi Tayyar Mert , çok sayıda okul müdürü, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Törende emeği geçen başta okul müdürümüz Sayın Ali Yılmaz'a, tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.